Волен Сидеров взриви парламента

Гласувайте за статията

Волен Сидеров взриви парламента с речта си и се превърна в една на звездите на днешното шоу

Волен Сидеров взриви парламент с изказването, което направи днес от парламентарната трибуна. Гласуването на 5-тия вот на недоверие относно финансовата политика на кабинета се превърна в истински цирк. Същинско шоу се разигра днес в пленарната зала, когато думата беше дадена на атакиста Волен Сидеров.

Както винаги атакистът не си спести негативните коментари по адрес на своите политически опоненти. И този път най-много негативи отнесоха ГЕРБ.

Волен Сидеров

Волен Сидеров взриви парламента

Изявлението на Волен Сидеров започна с обръщението към всички народни представители с думата „мушмороци“. Изказването на атакиста предизвика бурни скандирания в пленарната зала. Тъй Волен Сидеров не се ограничи само с това свое определение и продължи разпалената си реч, дообогатявайки с други звучни определения и епитети, се наложи председателят на Народното събрание Михаил Миков да изключи микрофона му.

Това изнерви още повече разпаления атакист и той продължи изявлението си, наричайки народните представители „сладкопойни чучулиги“, пише БЛИЦ.
Днес по-късно Волен Сидеров отговори на изказването на Николай Бареков, който определи поведението му като изоставена от Сергей Станишев интимна приятелка. Волен Сидеров заяви, че има информация, че лидерът на „България без цензура“ води преговори с лидерите на най-големите политически партии у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар