Бойко Борисов: Нямам амбиции за премиер

Гласувайте за статията

Навръх рождения си ден Бойко Борисов анализира развоя на най-горещите събития у нас през последните няколко дни

Днес Бойко Борисов празнува 55-годишнината си във Вашингтон. Причината за пътуването му до САЩ са служебни ангажименти. Журналист на ПИК потърси лидера на ГЕРБ, за да коментира политическата ситуация у нас през последните дни.

Политическият лидер не скри разочарованието си от факта, че кабинетът остана на власт и след поредния вот на недоверие, иницииран от ГЕРБ. Бойко Борисов заяви, че управляващите в момента искат да останат на власт на всяка цена. Според него кабинетът ще управлява, докато Сергей Станишев не постигне целта си – да стане еврокомисар.

Бойко Борисов

Бойко Борисов заяви, че няма амбиции за премиерския пост

Бойко Борисов заяви, че на думите на Сергей Станишев не може да се вярва. Той припомни изказването на социалиста, който преди няколко дни заяви, че кабинетът ще подаде оставка след вота на недоверие. На въпроса дали мисли, че правителството ще се оттегли след срещата с президента във вторник, Бойко Борисов заяви, че не може да даде отговор на този въпрос, тъй като управляващите са непредсказуеми и не държат на думата си.

На въпроса дали отново ще стане премиер, ако ГЕРБ спечели изборите, Бойко Борисов заяви, че няма такива амбиции. Той допълни, че това, което го притеснява е случващото се със страната ни в момента, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар