Пророчицата Магда ме помири с родителите ми

Пророчицата Магда ме помири с родителите ми
3 (60%) 2 votes

Йоан Владимиров, 23 г, София: Моят проблем ще изглежда незначителен на фона на житейските драми, които отвеждат хората до помощта на Магда, но го споделям, защото тя не го подцени и ми помогна.

12уеНе се разбирах с родителите ми, ще кажете разминаване в поколенията, нормално е .Не мога да кажа, че не са били до мен, но скандалите толкова зачестиха, че на два пъти се изнасях от дома. Баща ми е доста по-възрастен и с него бяха най-страшните разминавания и оттам – пререкания…

Нямах финансовата независимост, за да съм самостоятелен и това още повече правеше живота ми непоносим. Признавам си,че съм чувствителен човек и се оказа,че всичко се отразява на здравето ми – започнаха едни безсъния, по цели нощи стоях пред компютъра – това пък извикваше нови реакции на недоволство от страна на баща ми, а майка ми се държеше като безгласна буква – странно поведение за нея, но е факт…Или поне така ми се е струвало. Стигнах до крайната идея да сложа края на живота си – без никаква видима сериозна драма всъщност…И една нощ – това й написах на пророчицата Магда…и започнаха едни кореспонденции – мисля,че ми беше по-скоро психолог, отколкото врачка, защото аз на врачки не вярвам…Посвети ми достатъчно нощи, за да ме акара да осъзная, че имам достатъчно потенциален,за да взема живота си в свои ръце – но най-важното – първо и задължително да простя на родителите си, защото негативизма спрямо тях ежедневно нарушава моят енергиен баланс и така заключва всичките ми възможности за успех и късмет. Не ми е давала никаква ритаули да върша, каза ми и че нямам нужда да се разваля нищо – защото нищо не ми е направено, но и ми показа колко сериозно може да закъса човек като обвинява другите и не търси проблема в себе си.

А з й благодаря,че ми посвети това време и ми помогна да намеря себе си . Наистина излезе права – много малко е трябвало, за да проявя и аз разбиране. Сега имам цели и ги постигам и родителите ми са спокойни.

Ако вие или ваши близки имате проблеми и желаете да се свържете с пророчицата Магда не се колебайте да и пишете на емейл office@magdaonline.com или посетете нейния сайт www.magdaonline.com

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар