Ани Салич прецака Даниела Тренчева

Ани Салич прецака Даниела Тренчева
3 (60%) 1 vote

Топ новинарката Ани Салич прави всичко възможно, за да прецака колегите си в Нова тв

Ани Салич продължава да влудява колегите си с претенциите си. Тв водещата, която е част от екипа на Нова тв вече 6 месеца, прецака колежката си Даниела Тренчева. Отпускарският сезон наближава и това стана причината за поредния грандиозен скандал в частната телевизия. Въпреки, че рокадите отдавна отшумяха, скандалите в медията не стихват.

Ани Салич умишлено не посочва периода, в който иска да излезе в летен отпуск, за да прецака отпуската на колежката си Даниела Тренчева. Напрежението между двете екранни двойки Ани Салич- Ники Дойнов и Даниела Тренчева- Христо Калоферов расте и по специално между двете дами.

Ани Салич

Ани Салич прецака Даниела Тренчева

Ани Салич и нейната екранна половинка Ники Дойнов почиваха на всички празници през пролетта, докато колегите им Даниела Тренчева и Христо Калоферов работиха неуморно без почивка. Въпреки това Ани Салич прави всичко възможно да прецака и лятната отпуска на колежката си.

Бившата новинарка от бТВ не се съгласи тя и колегата й Ники Дойнов да поемат новинарската емисия през уикенда, за да могат колегите им да си отдъхнат след изборите. Тогава на Даниела Тренчева и Христо Калоферов им се събраха 10 дни без почивка, при това тя работиха не само на празниците, но и по време на изборите.

Конфликт за отпуските има и между синоптичките Никол Станкулова и Деси Банова, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Ани Салич прецака Даниела Тренчева”

 1. Папи

  юни 13. 2014

  Господа от Нова телевизия, не предизвиквайте зрителите съвсем тенденциозно да свалят рейтинга на Вашата телевизия! Защо? Защото ТАЗИ АНИ САЛИЧ, която прибрахте от от другата телевизия е най-наглото и безочливо същество. Това дори не може да се нарече и жена!!!!!!!!!!!!! Даниела Тренчева е един невероятно добър, коректен и най-вече огромен професионалист, както в работата си така и в отношенията с колегите си. Не може някаква си парцелана – Салич да дойде и да си придава важности. Онази телевизия не се гледаше и най-вече заради ТАЗИ. Не позволявайте на ТАЗИ да си прави каквото пожелае, защото само телевизията ще загуби. Много зрители вече се възмущават от факта, че Вие по най-различни поводи я толерирате и й позволявате да капризничи и да задоволявате нейните злокобни намерения за каквото и да било. Да се връща там откъдето е дошла и да си троши главата!!! Това е едно злобно, гадно и отвратно същество!!!! Ако продължавате да я толераре, аз лично започвам да обработвам зрители да спрят да гледат Вашата телевизия до падането на рейтинга й. И това ще бъде поради факта, че взехте тази нагла, подла и долна не ЖЕНА, а долно същество в Нова телевизия!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Веси

  юни 13. 2014

  Абсолютно вярно го е казал ПАПИ.Вече не гледаме новините на НОВА,защото тази мърла не ни допада-нито като водеща,нито като излъчване от екрана. Язък за НОВА,защото новините й са актуални и обстойни.Когато другата двойка Тренчева-Калоферов са на екран с удоволствие ги гледаме.

 3. Слави

  юни 13. 2014

  bTV и nova са илюминатски телевизии, изцяло в услуга на олигархията. Не ги гледам от години. А колкото повече помияри в тях, толкова по-добре.

 4. GAUDI

  юни 14. 2014

  салич,хем си грозна трътла късокрака,махни се бе не СТАВАШ.ДАНИЕЛЧЕТО СИ Е ГОТ.ТИ ЛЕЛЧЕ ВЪН.НАГЛА ТЪПАЧКА-салич.

Добавете коментар