Бойко Борисов ще помни винаги подаръка, който ще получи тази година за рождения си ден

Бойко Борисов има рожден ден след два дни. Лидерът на ГЕРБ е роден на фаталния 13-ти юни. Освен, че тази година личният му празник се пада в петък, Бойко Борисов ще го запомни не само с това, но и с подаръка, който ще получи.

Варненският зевзек Росен Марков е подготвил уникален подарък за политическия лидер. Колоритният варненец е председател на единствената партия у нас, която не участва на избори - Партията на българските мъже. Росен Марков изумява постоянно с приумиците си не само жителите на морската ни столица, но и целия свят, пише ПИК.

[caption id="attachment_412981" align="alignright" width="300"]Бойко Борисов Бойко Борисов с уникален подарък за рождения си ден[/caption]

Зевзекът е подготвил за Бойко Борисов 10 килограма мармалад, приготвен от увехнали рози. Росен Марков ще препоръча на Бойко Борисов да го консумира с филийки хляб, намазавайки върху тях по-дебел пласт от сладкото. Зевзекът заяви, че идеята за подаръка му се дължи на факта, че Бойко Борисов постоянно изтъква, че обича да маже филии.

Изненадите за Бойко Борисов не свършват дотук. Росен Марков му е приготвил още един подарък, който определено ще ги впечатли повече от мармалада. Зевзекъ ще подари на Бойко Борисов зайче на име Станишко. Интересни каква ще е съдбата на животинчето. Дали Бойко Борисов ще се грижи подобаващо за него?