Скандално разкритие за Денис Ризов втрещи колегите му!

Скандално разкритие за Денис Ризов втрещи колегите му!
5 (100%) 1 vote

Денис Ризов тотално го удари през просото! Наталия в потрес!

Бившата половинка на водещата на култовото предаване „Предай нататък” и предишното затрогващо шоу „Море от любов” Наталия Симеонова – Денис Ризов си търси особена любов. Дългокосият музикант и бивш член на група „Ахат” опирал често до горещи ласки. Бизнесменът и телевизионен продуцент, който доста дълго време опитва късмета си зад океана и се завърна от Америка си търсил момиче за забавление сред онези девойки. Той обаче не давал пари за компания, а си избирал момиче от по-евтините сайтове за запознанства и сред тези, които не се предлагали чрез посредник.

Според момичета за забавления, които наемал Денис Ризов за една вечер той не бил типичният селяндур, който ги започвал от „главата за краката”. Рокаджията си имал стил като всеки човек на изкуството Той първо ги канел като галантен и почти незаинтересован мачо, разговарял с тях на различни теми. Като един човек на изкуството и творческа натура дългокосият бас китарист си говорел с тях на високо ниво.

Денис Ризов

Денис Ризов съвсем се смахна, удари го през просото

Той обсъждал световните космически проблеми, нещата от живота, говорел за култура, изкуство, положението в България и други интересни, творчески и щекотливи теми. Момичетата за една нощ разказвали, че той иначе насаме бил доста словоохотлив, въртял различни интересни теми, бил с широка обща култура, но и бил над нещата. Денис Ризов не бил типичният български мъжкар, който искал да изкяри от всяка една ситуация. Напротив, продуцента давал щедри бакшиши и често плащал на девойките за ласки доста повече от това, което била тяхната тарифа за една нощ.

Жриците казвали, че Денис Ризов изпитвал повече нужда от нежност и внимание от страна на жената, отколкото от креватни похвати. Дори по-рядко се стигало до креватни умения, той често предпочитал професионалистките да му правят специфични неща, отколкото да се поти над тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар