Продуценти и режисьори вдигнаха ръце от Иван Ласкин

Иван Ласкин закъса здравата. Агресивното поведение и постоянните пиянски изцепки му изиграха лоша шега. От няколко месеца той не е получил нито едно предложение за работа. Колегите на Иван Ласкин коментират, че това е причината той да изпадне в депресия.

Въпреки, че прави всичко възможно да намали пиенето, това се оказва мисия невъзможна, тъй като липсата на работа е причината Иван Ласкин да потъне в мрачни мисли и да посяга все по-често към чашката.

[caption id="attachment_412900" align="alignright" width="300"] Иван Ласкин Иван Ласкин остана без работа[/caption]

Скандалният актьор се надява да получи дори и второстепенна роля. Иван Ласкин бил готов дори да се снима във филм, където да се появи за малко. Той постоянно звънял на колегите си с молба да му помогнат. Иван Ласкин се жалва, че не желае да го запомнят като Васко да Гама, пише "Всеки ден".

Преди няколко месеца съпругът на Алекс Сърчаджиева се размина на косъм и едва не загуби работата си във Военния театър. Заради пиянските му изцепки шефът на театъра реши да го изгони, но след като Иван Ласкин му се извини и даде дума, че ще се поправи, работодателят му размисли.

Продуценти и режисьори не искат да работят с Иван Ласкин, тъй като се опасяват, че при най-малката забележка към него той ще вдига скандал.