Моника Станишева закъса здравата

Гласувайте за статията

Столичното СДВР погна Моника Станишева

Полицията погна една от най-влиятелните жени в страната – Моника Станишева. Благоверната любима на Сергей Станишев ще бъде разследвана. Поводът за това е аферата й с австрийския лобист Петер Хохебер.

Преди време той призна, че е получил от кабинета „Станишев“ сума в размер на 1,5 милиона евро за подобряване имиджа на страната. В сделката е участвала пиарската агенция на Моника Станишева, която е прибрала от контракта 270 000 евро. Още 50 000 евро е получила българска агенция, посредничила при сделката.

Моника Станишева

Полицията погна Моника Станишева

От думите на Хохебер стана ясно, че той не си спомня името на агенцията. Въпреки, че първоначално Моника Станишева отричаше за аферата си с австрийския лобист, по-късно стана ясно, че тя наистина е участвала в нея. През септември месец 2013 година  партньорът на Моника Станишева беше осъден на 2,5 години лишаване от свобода заради крупни измами, извършени с помощта на пиар агенции.

Днес избухна още един скандал в държавата. Банкерът Цветан Василев се оказа забъркан в грандиозен скандал. Освен Моника Станишева, столичната полиция погна и него.

Собственикът на КТБ (Корпоративна търговска банка) и подчинените днес бяха призовани на разпит по нареждане на обвинител номер едно в държавата, научи ексклузивно ПИК. Случаят е възложен на столичната градска прокуратура.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар