Албена Денкова призна щастието си с Калоян!

Албена Денкова призна щастието си с Калоян!
5 (100%) 1 vote

Албена Денкова проговори за отношението си към Калоян!

Победителката Албена Денкова от танцувалното шоу „Денсинг старс” призна щастието си с Калоян, което е имала през цялото време и си спомни с най-хубаво чувство за партньора си на дансинга и за победата.

Нейният партньор в шоуто беше Калоян Иванов, за когото Албена Денкова проговори с най-добри чувства и призна, че го харесала от първата секунда дори. 30-годишният танцьор си партнира миналата година във формата с актрисата Елен Колева. Те бяха единствената двойка, която не участва в злостни интриги, нито между тях не се получи нещо повече от добра стиковка на дансинга. Двамата не се оплетоха в любовни интриги, както повечето от претендентите за титлата.

Албена Денкова

Албена Денкова пази страхотни спомени от Калоян

Световната шампионка Албена Денкова призна, че въпреки перфектните й умения на леда, танцуването и изпълнението на различните танци е коренно различно действие. Въпреки професионализма си и факта, че от седем годишна е на леда, при изучаването и изпълнението на различните танци тя е получила като повечето участници в шоуто доста синини и натъртвания.

Калоян Илиев получава предложението, когато си стегнал куфарите, за да замине за Сингапур за детско танцово училище. Оттам му предложили работа и договор за половин година. Той е опериран и предложението на продуцентите от „Денсинг старс” ида броени дни преди окончателно да се качи на самолета и да отлети за азиатската страна. Докато не подписва договора за участие в „Денсинг старс”, Калоян не знае коя ще е екранната му партньорка. После разбира, че това е най-добрата ни футуристка на леда.

Първата му тренировка с нея е в Москва, тъй като Албена Денкова участва там в подобно шоу като българското, само че танцува на лед. Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне пък се оказала не само много амбициозна и послушна. Всичко, което й казвал и съветвал нейния партньор, тя изпълнявала много съвестно и отговорно. Въпреки възрастта си Калоян има и китап за съдия на спортните танци и заедно с Галена Великова са едни от малкото, които могат да бъдат не само участници, но и да оценяват танцувалните умения на другите.

Калоян Иванов е завършил и Висшето военноморско училище във Варна, но досега има само два рейса с търговски кораби. Защото не морето, а любовта му към танците му взема превес. Неговите двойки от клуб „Дъга” са единствените у нас, които само в една година печелят награди от няколко европейски турнири.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Албена Денкова призна щастието си с Калоян!”

 1. Vesela Ilieva

  юни 11. 2014

  Перспективна работа от дома!!!!http://www.clixsense.com/?4852529 Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

Добавете коментар