Пламен Орешарски подава оставка

2

Пламен Орешарски с неочаквано решение да подаде оставка

Напрежението между Сергей Станишев и Пламен Орешарски достигна връхната си точка. Електронното издание BNews разкри, че премиерът депозира подаването на оставката си. Той възнамерява да се оттегли този петък, веднага след гласуването на вота на недоверие.

Този четвъртък ГЕРБ ще внесе поредния вот на недоверие срещу правителството. Гласуването ще бъде в петък. Точно тогава Пламен Орешарски ще депозира оставката си.

Пламен Орешарски
Пламен Орешарски ще подаде оставка

От своя страна Сергей Станишев няма намерение да подава оставка под предлог, че партията трябва да се подготви спешно за предстоящите предсрочни избори.

Червените коментират, че Пламен Орешарски е играч, който залага на сигурното и от самото начало е в комбина с ДПС. Според тях премиерът вече се е убедил, че не може да разчита на БСП за разлика от ДПС, тъй като Столетницата изпълнява обещанията си за разлика от  Сергей Станишев.

Ахмед Доган си отмъщава на Сергей Станишев  с оставката на Пламен Орешарски заради предложението му за задължителен вот. Соколът нанесе още един удар на БСП чрез Пламен Орешарски. Премиерът оттегли подкрепата си от „Южен поток“, с което изненада червените.

Тази неделя той направи изявление, в което обяви спирането на проекта. Предстоящата оставка на Пламен Орешарски е причината той да не присъства на пленума на БСП, където кабинетът ще представи отчета за дейността си, пише ПИК.

2 коментара
 1. Весела Попова казва

  КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ

 2. Vesela Ilieva казва

  Перспективна работа от дома!!!!http://www.clixsense.com/?4852529 Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.