Мария Илиева е била принудена да запише дуета с Криско

Гласувайте за статията

Излезе наяве истинската причина, поради която Мария Илиева записа дуета с Криско

Мария Илиева удари дъното с дуета си с Криско. Феновете й не могат да повярват, че тя е паднала толкова ниско и е приела да запише съвместно парче с чалгаря в БГ рапа – Криско. Почитателите на Мария Илиева се питаха каква е причината тя да се съгласи на дует с Криско. Текстът на прословутата песен е не само вулгарен, но и напълно безсмислен.

Истинската причина за падението на Мария Илиева излезе наяве. Изпълнителката се намира в безизходица, тъй като е затънала в дългове. Тя има кредит от 40 000 лева. Мария Илиева пропуснала няколко вноски и сумата набъбнала значително. След като получила последно предупреждение от банката, Мария Илиева решила да приеме предложението на Криско. Въпреки, че никак не й се искало да направи дует с него, тя се съгласила, знаейки че парчетата му пробиват много бързо, научи „Всеки ден“.

Мария Илиева

Мария Илиева е затънала в дългове

През последните няколко бившата дуетна половинка на Графа не успя да блесне с големи хитове. Тъй като тя почти не прави нови парчета, участията й намалява значително, а от там и приходите й. Именно това подтикнало Мария Илиева към решението да направи дует със скандалния Криско.

Факт е, че въпреки критиките, които търпи, около парчето им се шуми много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Мария Илиева е била принудена да запише дуета с Криско”

 1. spez

  юли 14. 2014

  Tazi Maria Ilieva e bahti maznata kurva

 2. aleksandra

  авг. 19. 2014

  Tazi mariq ilieva e mazna krava

 3. ani

  авг. 19. 2014

  Mariq ilieva e izmamnichka mrazq q

Добавете коментар