Ивайла Бакалова на лечение с ток

Гласувайте за статията

Действителността за състоянието на Ивайла Бакалова се оказа съвсем различна

Мъките на Ивайла Бакалова нямат край. След като тя се контузи тежко по време на участието си в „Къртицата“, първоначално беше съобщено, че възстановяването й ще отнеме около месец-два.

Оказва се, че положението на Ивайла Бакалова е много по-тежко. Кракът й ще бъде напълно излекуван в началото на есента. Едва тогава Ивайла Бакалова ще започне да води нормален живот. До тогава тя ще остане прикована към инвалидния стол.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова на лечение с ток

Миската разкри, че най-много я измъчва това, че дъщеря й я вижда, че е безпомощна. Ивайла Бакалова не е свикнала на строи затворена дълго у дома, но за съжаление това лято тя ще трябва да се лиши от плажа и купоните.

Моделката ще започне дълъг курс на лечение, който изисква да кракът й да бъде в пълен покой и да не се натоварва. Освен раздвижването, процедурите със студени компреси и обтривки, Ивайла Бакалова ще се подложи и на лечение с ток.

Миската разкри, че болките й са непоносими вечер, но въпреки това вече е свикнала с тях. Ивайла Бакалова заяви, че не вини никой за инцидента.

Хот арена научи, че от „Къртицата“ са й изплатили пълния хонорар за участието й, който е в размер на 150 000 лева.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар