Ани Цолова и Виктор Николаев отново са на върха

Ани Цолова и Виктор Николаев отново са на върха
3.5 (70%) 2 votes

Ани Цолова и Виктор Николаев доказаха, че напълно заслужават първото място

Ани Цолова и Виктор Николаев направиха на пух и прах конкуренцията. Екранната двойка успя отново да докаже, че е номер едно в родния ни ефир. Ани Цолова и Виктор Николаев са първенци не само по рейтинг. Това стана ясно на журналистическия конкурс, който се проведе този уикенд в курортен комплекс Свети Влас.

Тандемът Ани Цолова и Виктор Николаев обра най-престижните награди на конкурса за цялостен принос в журналистиката. Двамата получиха признанието на зрителите, които ги определиха за свои любимци в ефира. Наградата на Ани Цолова и Виктор Николаев беше дадена от зрителите, а не от журито.

Ани Цолова и Виктор Николаев

Ани Цолова и Виктор Николаев отново са на върха

Агенция Сова Харис направи проучване. Бяха анкетирани общо 1000 души, които отговориха на въпроса кой журналист според заслужава приза за най-добър тв водещ. Първенци в класацията станаха Ани Цолова и Виктор Николаев с цели 19%. Значително по-нисък процент събраха техните конкуренти от бТВ Генка Шикерова и Константин Караджов.

Ани Цолова и Виктор Николаев изостанаха след дебюта на Антон Хекимян и Биляна Гавазова в сутрешния блок по бТВ, но бързо наваксаха и отново са на първо място.

Наградата, която те получиха има не само морално измерение, но и материално. Двамата получиха 5 000 лева парична награда за това, че са любимци на публиката, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар