Депутатката Жара Пенева възмути с обиден пост избиратели! Преглеждания: 20720

Жара Пенева отрече за обидните постове
1
Оценете този post

Хасковската депутатка  Жара Пенева възмути социалните мрежи с обиден пост

Хасковска депутатка възмути цялата общественост и социалните мрежи с обиден пост на личната си страница. Нецензурен коментар на Жара Пенева – Георгиева, публикуван от нея във Фейсбук предизвика откровено възмущение.

Жара Пенева — Георгиева е от листата на БСП и се води активен привърженик на социалната политика. Обидният й пост бе предизвикан от публикация по повод материалните придобивки на депутатите от Хасково през 2013 година.

Жара Пенева възмути Фейсбук
Жара Пенева възмути Фейсбук

Вълна от възмущение заля социалните мрежи, след този коментар. И въпреки че депутатката е побързала да си изтрие поста, наблюдателни бързо са успели да го снимат, за да го споделят с останалите интернет потребители.

Народната представителка възмути цялата общественост
Народната представителка възмути цялата общественост

Последваха коментари от рода на „Оставка“, „Време е да се освободим от тях“ и т. нат.  Мнозина останаха потресени от коментара на Жара Пенева в социалната мрежа. Други настояха веднага да бъде уволнена заради изказването си.

Jara 3

Предвид факта, че основното задължение на народните представители е да защитават интересите на българския народ, да са ангажирани с подпомагането на неговото благоденствие и развитие, подобни обидни и нецензурни изказвания са най-малкото недопустими.

Реакциите на избирателите
Реакциите на избирателите

Родните депутати, особено тези, които в последните 20 години са в парламента, обаче са по-загрижени за собственото си благополучие, отколкото за това на гражданите. И вече дори си позволяват да сипят обиди по собствените си избиратели. Вижте сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Ана казва

    Гурветка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.