Зловеща шега с Михаел Шумахер

Гласувайте за статията

Зловещ слух за Михаел Шумахер обиколи интернет пространството

Зловеща подигравка с Михаел Шумахер потресе феновете му. Снощи в руската версия на сайта Уикипедия се появи статия с датата на смъртта на шампиона. В електронното издание редом до датата на раждане на Михаел Шумахер (3 януари 1969 година) беше написана и датата, в която той е починал (7 юли 2014 година).

Зловещата статия обиколи интернет пространството. Разтревожени фенове на Михаел Шумахер побързаха да се свържат с клиниката в Гренобъл, където е настанен шампионът. Лекарите успокоиха почитателите на Михаел Шумахер, заявявайки че състоянието му е стабилно, съобщава ПИК.

Михаел Шумахер

Зловещ слух погреба Михаел Шумахер

Медиците продължават да са лаконични в информацията, която дават за шампиона, който все още е в кома. Въпреки мрачните прогнози за Михаел Шумахер, феновете му продължават да се молят за него, надявайки се, че се случи чудо и любимецът им ще се събуди.

Бивш лекар от спортната федерация наскоро направи прогноза за Михаел Шумахер. Той е категоричен, че дори Шуми да излезе от кома, последиците за организма му ще бъдат много сериозни, а възстановяването почти невъзможно.

Медикът коментира в блога си, че има вероятност Михаел Шумахер да остане за постоянно във вегетативно състояние. Дългият период, прекаран в кома, има необратими последици за организма и в повечето случаи възстановяването е невъзможно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар