Моника Станишева лъсна в поредния скандал

Моника Станишева лъсна в поредния скандал
3 (60%) 1 vote

Моника Станишева лъсна в поредната скандална афера

Заможната Моника Станишева взима заеми от подчинените си. Оказва се, че тя взела на заема сумата от 540 хиляди лева от своя служителка. Услужливата служителка, която дала на шефката си пари на заем, се казва Надя Иванова. Тя е част от екипа, работещ във фирмата на Моника Станишева – „Актив груп“.

Справката сочи, че докато е била служителка във фирмата на госпожа Станишева, Надя Иванова е била и собственик на едноличното дружество „Компас Комюникейшънс“. Оказва се, че дружеството има много интересна история. В периода от 2003 до 2007 година то е собственост на Моника Станишева, която е била в съдружие със Светлана Каназирева. По онова време властната Моника Йосифова все още е била съпруга на Венцислав Йосифов.

 Моника Станишева

Моника Станишева взела заем от своя служителка

В края на 2007 година Моника Станишева купува дела на своята съдружничка. От тогава двете дамо не поддържат връзка. Веднага след като придобива собствеността върху фирмата, съпругата на Сергей Станишев я прехвърля на своята служителка Надя Иванова.

Фирмата е със седалище в столичния квартал „Младост“. Тя е участвала в проекта за реконструкция на пречиствателната станция в Хисаря, извършвайки проучването и анализите, заложени в плана.

Услужливата Надя Иванова участва и в управителния съвет на австрийската фирма, собственост на Моника Станишева, научи ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар