Стефан Данаилов извадил пари от собствения си джоб за почерпката на екипа

За жълти стотинки се е съгласил да работи в сериала „Фамилията” Стефан Данаилов. Той почти не взел хонорар, но въпреки това решил да участва, за да подпомогне на своя доведен син Росен Цанков, който е един от продуцентите на продукцията. Ламбо дори извадил 500 лв. от собствения си джоб, за да плати харча за финалното парти след заснемането на последния епизод от „Фамилията”, който вървеше по Би Ти Ви – пише „България днес”.

[caption id="attachment_412665" align="alignleft" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов почерпил актьорите на сбогуване във "Фамилията"[/caption]

Това опровергава появилите се напоследък слухове, че Стефан Данаилов живее на гърба на своя доведен син. Преди време излезе информацията, че единственото препитание на големия актьор било от работата, която му осигурявал синът от първия брак на Мария Данаилова – Росен Цанков. Оказва се обаче, ме именитият актьор работи най-вече за изкуството, а не за хонорари. Четвърти сезон на „Фамилията” няма да има – твърдят хора от киносредите. В последния епизод на поредицата героят на Стефан Данаилов беше арестуван и филмът свърши завинаги. С това „Фамилията” стана първият български сериал, чийто финал не беше отворен и нямаше хепиенд. Пък и мъката на Ламбо по наскоро отишлата си от този свят негова половинка едва ли би му позволила да работи толкова активно за снимките на какъвто и да било сериал.

В събота Стефан Данаилов бе удостоен от Българската филмова академия с награда за цялостен принос - допълва изданието.