Бомба: Ето как Веселин Маринов заби красавицата Първолета!

Бомба: Ето как Веселин Маринов заби красавицата Първолета!
2.75 (55%) 4 votes

Веселин Маринов успя – най-сетне удари кьоравото!

Веселин Маринов най-после намери любовта на живота си. След два неуспешни брака, в които той зарязваше жените си, като им съобщаваше за това с бележки и тръсваше цялата вина върху тях, изпълнителят на „Нашата полиция” си намери жената на живота си. Тя е 33-годишна русенка. Първолета Иванова е не само млада, но и богата. Двамата с „потния” певец се запознали преди години, но отскоро Купидон здравата ги „ударил” със стрелата си.

Любимецът на средното поколение и беловласите бабички певец често бил канен да изнася концерти на предизборни митинги. Той беше сред любимците и близки приятели на екс вътрешния министър Цветан Цветанов. Веселин Маринов беше сред фаворитите, които пееше на концерти на партия ГЕРБ. На един такъв предизборен воаяж Веско и красивата Първолета се запознали.

Веселин Маринов

Веселин Маринов свали Първолета на предизборен митинг

Както твърдят близки до средите на певеца първоначално между тях имало само и единствено приятелство. 52-годишният мераклия, след като изгони от дома си втората си жена Цветанка сваляше нон-стоп набори на дъщеря си от първия си брак. Младите момичета на възраст между 25-26-години бяха пропищели от напъните на похотливеца да ги вкара в леглото си. Но явно страстта му вече е удовлетворена в лицето на новото му, младо гадже.

Влюбените гълъбчета разпускали всяка седмица заедно. Единствената пречка това да не се случва била натоварения график на певеца. В тези дни те не се виждали. Когато Веселин Маринов имал професионални ангажименти той не се срещал и с Първолета.За да не бъдат в средата на прожекторите двамата обичали да почиват извън пределите на страната.

Всеки уикенд Веселин Маринов и Първолета посещавали различна дестинация в чужбина. Както пише вестник „България днес” досега те успявали добре да прикриват следите си и да не се набиват на полезрението на папараци и любопитни техни почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар