Константин втрещи феновете си

Гласувайте за статията

Фолк певецът Константин втрещи феновете си

Страстта на фолк певеца Константин към упойващите вещества не е тайна за никого. От известно време се шуми доста около проблема, който Константин има с опиатите. Разкритие на вестник „Уикенд“ втрещи феновете на изпълнителя от „Пайнер“.

Изданието научи, че певецът, който отдавна злоупотребява с бялото вещество, в последно време е започнал да прекалява и това застрашава сериозно не само здравето, но и живота му. Изданието пише, че Константин употребява всекидневно по 3 грама от опита. Забраненото вещество му се доставя всеки ден от дилъри в столицата. През уикендите Константин увеличавал дозата почти двойно, според печатното издание. Тогава той поръчвал по 5 грама.

Константин

Константин втрещи феновете си

Вероятно това се дължи на факта, че обикновено през уикендите певецът прави шумни купони с приятелите си. Според мълвата той не приема сам голямото количество бял прах, но въпреки това пристрастеността му към опита вече е застрашителна. Приятели на Коцето коментират, че са притеснени за здравето му.

Преди няколко месеца бившата изгора на Константин – Пилето на поп фолка Райна хвърли бомбата, че Константин злоупотребява не само с алкохола. Певицата разкри, че той има слабост не само към всички предствителки на нежния пол, но и към опиатите, с които според думите й е започнал да прекалява в последно време.

Разкритието на Райна потвърди слуховете за Константин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар