Антония Петрова взе неочаквано решение

Гласувайте за статията

Антония Петрова с изненадващо решение

Антония Петрова изненада всички с решението, което взе. Миската съобщи в ефира на бТВ, че влиза в политиката. Изненадващото съобщение беше направено в ефира на предаването „Нека говорят“. Антония Петрова заяви, че е получила предложение преди изборите да се присъедини към дясна партия. Мис Крокодил отказа да уточни коя е партията, от която е получила предложение.

Антония Петрова е категорична, че победата й в конкурс за красотата и титлите, които е спечелила не предопределят живота й. Тя заяви, че семейството й има демократични убеждения, които тя подкрепя напълно.

Антония Петрова

Антония Петрова влиза в политиката

Моделката заяви, че желанието й да влезе в политиката е отдавна и е стъпка, която тя е премислила много добре. Тя е на мнение, че в политиката трябва да влизат само заможни хора и един човек трябва да се реализира в тази сфера едва след като вече се е реализирал  доказал вече в друга сфера.

Антония Петрова е убедена, че политиката не е начин за печелене, а призвание. На въпроса кога ще влезе в политиката, миската отговори, че когато му дойде времето, това ще се случи, пише ПИК.

Антония Петрова сподели, че досега е получила няколко предложения от политически лидери, но на някои от тях е отказала, а други все още обмисля.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Антония Петрова взе неочаквано решение”

 1. ЕЛЕНА

  юни 09. 2014

  МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА КРОКОДИЛСКО ПОПЪЛНЕНИЕ В ПОЛИТИКАТА С БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО НАЙ-ГРОЗНАТА БЪЛГАРКА „ИЗБИРАНА“ НЯКОГА ЗА МИС БЪЛГАРИЯ Е АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНО. ПОЛИТИКАТА НИ И БЕЗ НЕЯ Е ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО ГРОЗНА И НЕПОНОСИМА!

 2. ЕМО

  юни 09. 2014

  ТОВА ЧУДОВИЩЕ Е ВЗЕЛО ХУБАВО РЕШЕНВИЕ И Е ВАЖНО ЧЕ СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ ДЕСНИ ПАРТИИ КОИТО РУШЪТ ДЪРЖАВАТА, ТЯ ЩЕ ГИ ВЪЗНАГРАДИ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ И ЩЕ РУХНАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ. НАЙ ПОДХОДЯЩА Е СПОРЕД АКЪЛА И ГЕРБ. НА ББ АКЪЛА Е КОЛКОТО НЕЙНИЯ. НЕКА ИМ Е ХАЙРЛИЯ.

 3. Rumen Iliev Iliev

  юни 11. 2014

  ama che e grozna,psevdomodel e,a sega krokodili v politikata ujas-nakade otiva bulgarskata politika i ne samo

Добавете коментар