Георги Семерджиев в афера с Мара Отварачката

Георги Семерджиев в афера с Мара Отварачката
4 (80%) 1 vote

Георги Семерджиев е имал връзка с редица известни българки

Лъсна още една от аферите на дясната ръка на Брендо – Георги Семерджиев. Милионерът, който преди дни беше прострелян, е имал връзки с редица известни българки. Една от тях е фолк изпълнителката Мария, по-известна като Мара Отварачката.

Жоро Шопа, който се слави като изключително щедър кавалер, е купил първия луксозен автомобил на чалгаджийката в годините, когато тя беше прохождаща звезда, научи Хот арена.

Георги Семерджиев

Георги Семерджиев е имал връзка с Мара Отварачката

Сред красавиците, имали връзка с Георги Семерджиев, са Зара от Биг Брадър, Никол Станкулова и Соня Васи. С последната Жоро Шопа имаше връзка доскоро и често пътуваше до САЩ заради нея.

В списъка на Георги Семерджиев са и десетки моделки. Една от тях е Диляна Попова. Наскоро стана ясно, че мафиотът е бил близък с нея. Диляна Попова се е снимала за календар на една от модните агенции, които притежава авера на Брендо. Аферата продължила няколко месеца. Двамата се разделили заради непостоянството на Георги Семерджиев, въпреки желанието на Диляна Попова връзката им да продължи за в бъдеще.

Причините за покушението срещу бизнесмена все още не са ясни. Основната версия, по която криминалистите работят е, че килърите са искали да сплашат Брендо. Жоро Шопа е единственият човек от обкръжението на Брендо, който остана близък с него след аферата Кокаинови крале.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар