Алекс Раева с компромат срещу Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Бившата изгора на Слави Трифонов – Алекс Раева пази скандален компромат срещу него

Бившата любима на Слави Трифонов – Алекс Раева разкри скандалния компромат срещу него, който пази от времето, когато двамата имаха връзка. Алекс Раева все още пази картините, на които е бившият й любим. Приятелки на червенокосата красавица разкриха, че тя има 4 картини на Слави Трифонов, на които той позира без дрехи.

Произведенията на изкуството са сътворени в различни периоди от връзката на шоумена и Алекс Раева, когато тя е била пред разпад. Въпреки, че вече са минали години, откакто Алекс Раева и Слави Трифонов се разделиха, тя все още пази спомена от любимия си. Не е ясно кой е художникът, нарисувал Слави Трифонов както майка го е родила.

Алекс Раева

Алекс Раева пази скандален компромат срещу Слави Трифонов

Последното платно на Дългия,  с което Алекс Раева разполага, прилича по-скоро на графика, тъй като е в черно-бели краски, пише ПИК.

От няколко години Слави Трифонов има връзка с балерината Мартина. Въпреки, че двамата живеят под един покрив, Дългия все още не се решава да надене брачните окови. Той и Мартина Славова предпочитат да живеят на семейни начала. Няколко години Слави Трифонов упорито пазеше връзката си в тайна, но напоследък не се притеснява да се показва с любимата си на публични места.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар