Отслабнете с банани: Уникална модерна диета!

Отслабнете с банани: Уникална модерна диета!
5 (100%) 1 vote

Сдобийте се с перфектно тяло с банани!

Бананите са едни от универсалните плодове. Освен, че са хранителни, те съдържат много витамини и минерални вещества. Те засищат и водят една успешна битка срещу наднорменото тегло.

Южните плодове могат да бъдат заместители на едно или друго ядене през деня или да се приемат като следобедна закуска. Сутрин, след като изпиете чаша вода и изчакате петнадесет-двадесет минути, може да консумирате два банана. Не се яде нищо до следващото хранене на обяд. Вечер може да пиете чаша вода преди хапването, но без да се прекалява с количеството.

банани

Диетата с банани ще извае тялото ви

Диетата е много разпространена в страната на изгряващото слънце. В Япония плодът се използва за намаляване и регулиране на телесното тегло. Дори се разказва случай, при която човек използвал различни начини, за да смали телесното си тегло, но те се оказвали винаги безрезултатни. Решил накрая да пробва и с банани и ефекта наистина бил удивителен. Човекът постигнал тези килограми, които искал да бъде. Той отслабнал, благодарение на бананите.

При междинното хранене може също да използвате банани. Южният плод съдържа сложни въглехидрати, които по-трудно се разграждат и затова по-дълго време организма изпитва чувство за ситост. Южният плод притежава вещества, които доставят голям енергиен заряд за организма. Те „побеждават” чувството на хронична умора и загубата на сили. Бананите съдържат и така наречения „хормон на щастието”, който ни предпазва от стрес и лошо настроение.

Не трябва по време на провеждане на диетата да се консумира бяла захар, млечни продукти, бяло брашно, газирани напитки, алкохол и пр. Ако целите разтоварваща диета, може спокойно да консумирате два дни само банани. Ефекта е поразителен, препоръчват тези, които са го изпитали.

Със съдържанието на калий и селен бананите предпазват от инфаркти и инсулти и укрепват сърдечния мускул и мозъка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар