Йордан Динев е категоричен, че не глези децата си, въпреки финансовите си възможности

Йордан Динев, единият от небезизвестните братя Диневи, разкрива, че първата му заплата е била в размер на 114 лева. Получавал я е още по времето на социализма в тогавашни пари и е категоричен, че цял живот няма да я забрави. В интервю за бТВ богаташът не крие, че двамата с брат си са започнали бизнеса си с начален капитал от 20 хиляди долара.

[caption id="attachment_412568" align="alignright" width="300"]Йордан Динев и бившата му съпруга Зорница Йордан Динев и бившата му съпруга Зорница[/caption]

Тогава Йордан Динев е бил едва на 21 години. Бизнесменът споделя още, че двамата с брат си Динко са неразделни във всеки един аспект - и в живота, и в бизнеса си. Нещо повече, Йордан съвсем сериозно заявява, че възнамерява да настигне брат си по броя на децата. Засега Динко има шест, а Йордан Динев "едва" три. Въпреки финансовите си възможности обаче бизнесменът е категоричен, че не глези децата си и не задоволява прищевките им.

"Те трябва да знаят, че парите се изкарват с труд и не идват наготово", категоричен е богаташът. На въпроса дали предпочита блондинки, тъй като жените в живота му са били все с руси коси, Динев с усмивка отвръща, че предпочита умните жени, без значение какъв е цветът на косата ум, предават от "24 часа".