Дарина Павлова омъжва доведената си щерка

Дарина Павлова е в предсватбена еуфория. Венцислава, първородната дъщеря на Илия Павлов, това лято ще мине под венчилото – пише „Уикенд”. Според изданието с организацията на сватбеното тържество, което ще се състои в Италия, се е заела нейната мащеха Дарина Павлова.

Вдовицата на боса на „Мултигруп” винаги се е отнасяла към Венцислава като към родна дъщеря. Дълги години най-голямата наследничка на Илия Павлов живееше заедно с Дарина Павлова и нейните две деца – Паола и Илия-Калоян във Вашингтон. Затова и предстоящото щастливо себитие било очаквано с огромно нетърпение от богатата вдовица, която ще се сроди със зет милионер. Както се казва в този случай – пари при пари отиват!

Годеникът на Венцислава е заможен бизнесмен, който развива успешно рекламна компания в Дубай. Датата на предстоящата сватбена церемония засега не е оповестена, но и известно мястото – романтичната Флоренция. Гостите на тържеството ще пристигнат от 3 континента – Европа, Америка и бизнес партньори на младоженците от Азия - разкрива Дарина Павлова.

[caption id="attachment_412565" align="alignleft" width="300"]darina-pavlova-07 Дарина Павлова с Паола, Илия-Калоян и Венцислава (вдясно)[/caption]

Със сигурност на церемонията ще присъства и биологичната майка на булката – дъщерята на прочутия ген. Петър Чергеланов, началник на Трето управление на ДС. Антоанета отглеждаше Венцислава до седмата й годинка, когато баща й реши, че в Америка ще живее по-добре и я изпрати при мащехата й Дарина Павлова. Първата жена на Илия Павлов също е „американка” – от години е омъжена за янки, собственик на фирма за таксиметрови услуги.

Другият сигурен гост е дядото на Венцислава - Павел Найденов, който жени първата си внучка.

Сватбата вероятно ще е през юли - разбираме от изданието. А че ще е пищна и разточителна, е ясно отсега.