Димитър Бербатов почти се е навил да се включи в следващия сезон на танцовото риалити

Димитър Бербатов може да е голямата звезда в следващия Денсинг Старс. Продуцентите на танцовото риалити в момента водят преговори с футболната ни звезда да се включи в сезона догодина, който е предвиден за пролетта на 2015.

[caption id="attachment_412556" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов се появи на финала на Денсинг Старс Димитър Бербатов се появи на финала на Денсинг Старс[/caption]

Според близки до нападателя, той силно се колебаел дали да приеме и в момента бил 50 на 50. От една страна Димитър Бербатов се притеснявал, че е прекалено дървен в танците и изобщо няма да се справи, а от друга му се искало да опита предизвикателството. За подобни намерения от негова страна намеква и присъствието му на афтърпартито по случай края на тазгодишния сезон.

Изненадващо за всички Димитър Бербатов се появи на купона след финала и размени няколко думи както със звездите от шоуто, така и с Христо Мутафчиев, видяха от hotarena.net. Ако все пак футболистът се навие да участва в следващия сезон на Денсинг Старс, то най-вероятно шоуто ще бъде измесетено малко след пролетта, тъй като по това време Димитър Бербатов ще е зает с мачовете си с Монако във френската Лига 1.