Венета Райкова се обезобрази

Венета Райкова се обезобрази
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова е бясна

Суетната Венета Райкова стана жертва на неопитна козметичка.

Отдавна тв водещата възнамерява да се подложи на разкрасяващи процедури за опъване на бръчките. За съжаление този път Венета Райкова не направи правилния избор. Вместо да се довери на опитни специалисти, блондинката прибегна до услугите на козметичен салон със съмнителна репутация.

Причината за избора на тв водещата е разликата в цената на услугата в различните салони. Тя избрала салона, в който ще плати по-малко за процедурата. Този път пестеливостта й изгра лоша шега.

Венета Райкова

Неопитна козметичка обезобрази Венета Райкова

Венета Райкова решила да си инжектира една доза хиалуронова киселина за опъване на бръчките. Въпреки, че пълният курс на подмладяващата процедура включва три дози от киселината, Венета Райкова решила да си сложи само една.

Малко след процедурата суетната тв водещата с ужас установила, че едната й буза се е подула, въпреки че бръчките в околоочния й контур са опънати, пише Хот арена.

Добрата новина за блондинката е, че хиалуроновата киселина се разпада след няколко месеца. Дотогава тя ще трябва да свикне с лика си в огледалото и новата форма на лицето, надявайки се че периодът за саморазграждане на киселината ще е по-кратък.

Обикновено хиалуроновата киселина се усвоява напълно от организма за период 0т 3 до 6 месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар