Зрителите на "Денсинг старс" недоволстват

След финала на "Денсинг старс" зрителите на формата се разделиха на две - едните подкрепят Албена Денкова и са на мнение, че тя си е заслужила победата, а другите заподозряха измама при избора на финалиста в шоуто. Голяма част от зрителите на "Денсинг старс" са убедени, че победителят в шоуто е бил ясен от началото и засипват форумите с негативни коментари.

Наблюдателни читатели на "Хот арена" алармират, че правилника на шоуто е бил нарушен още в самото начало. Главните виновници за това са продуцентите на "Денсинг старс", които са допуснали правилника да бъде нарушен.

[caption id="attachment_412543" align="alignright" width="300"] "Денсинг старс" Лъсна измамата на "Денсинг старс"[/caption]

Според правилата в "Денсинг старс" имат право да участват ВИП персони само при условие, че те са аматьори, а не професионалисти. Напомняме ви, че победителката Албена Денкова е шампион по фигурно пързаляне. Със сигурност не може да се каже, че тя е аматьорка. Със сигурност танцуването на дансинга е по-лесно, отколкото върху леда. Въпросът е защо продуцентите са допуснали тя да участва в шоуто.

Оказва се, че конкурентката на Албена Денкова - Михаела Филева също не е аматьор. Умишлено продуцентите скриха факта, че 10 години тя е танцувала латино танци. Преди време тя сподели в свое интервю, че е участвала в десетки състезания по латино танци, пише Хот арена.