Сергей Станишев рекетира Лютви Местан

Гласувайте за статията

Сергей Станишев изнудва Лютви Местан

Лидерът на червените Сергей Станишев е в безизходица. Отчаяният Сергей Станишев търси изход от ситуацията, в която се намира. Този вторник се е провела среща между него и лидера на ДПС Лютви Местан, която беляза с неуспех още една от машинациите на социалиста.

Както вече стана ясно, Сергей Станишев прави всичко възможно да се добере до премиерския пост. Той поискал от ДПС още 5 министри и 5 ключови ведомства, които да оглави БСП освен тези, които ръководи в момента.

Сергей Станишев

Сергей Станишев изнудва Лютви Местан

Сергей Станишев поискал от Лютви Местан, Цветлин Йовчев да бъде свален от поста си и на негово място да дойде Мерджанов. Лютви Местан категорично отрязал Сергей Станишев, който планирал да се задържи на премиерския пост една година.

Според източници на ПИК скандалът между двамата политически лидери е сложил край на коалицията между БСП и ДПС.

За да си отмъсти на Лютви Местан, Сергей Станишев предложи на собствена глава въвеждането на задължително гласуване, надявайки се, че по този начин ще ДПС ще загуби част от избирателите си.

На „Позитано“ вече се коментира, че това което прави Сергей Станишев, обрича БСП на сигурен провал. Според критици, действията на Сергей Станишев ще облагодетелстват единствено „България без цензура“, защото ако се въведе задължителен вот, повечето гласоподаватели ще гласуват за Николай Бареков и националистическите формации, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар