Михаил Миков нарушава закона, без да му мигне окото

Оказа се, че един от най-високопоставените политици у нас - Михаил Миков нарушава системно закона. Михаил Миков трупа неплатени задължения към КАТ. Само за няколко месеца той е бил хванат в нарушение 3 пъти. Въпреки, че са му били наложени санкции, Михаил Миков нехае.

Първото му нарушение е регистрирано миналата година. Михаил Миков управлявал личния си автомобил с превишена скорост. Той е бил заснет от камерите на КАТ, за което му е издаден фиш. Михаил Миков не е благоволил да заплати глобата си.

[caption id="attachment_412531" align="alignright" width="300"]Михаил Миков Михаил Миков нарушава закона[/caption]

Не след дълго той извършва второ нарушение. Михаил Миков отново е бил заснет да шофира с превишена скорост. Тогава той е управлявал служебния си автомобил.

Трето нарушение е извършени на пешеходна пътека. Михаил Миков не е спрял, за да преминат пешеходците, вместо това профучал покрай тях с висока скорост.

Преди няколко Михаил Миков се е явил в столичното МВР, за да подмени изтичащата се шофьорска книжка. Оказва се, че е невъзможо документът да му бъде подменен, докато не заплати глобите си. Ядосаният Михаил Миков броил няколко стотачки, за да получи книжката си.

Малко след това в столичното РПУ пристигнали проверяващи от Национална полиция, за да проверят дали Михаил Миков е бил глобен правомерно. Служителите на МВР не се подали на провокациите, пише ПИК.