Мерием Узерли няма дом, живее на хотел

Мерием Узерли няма дом, живее на хотел
5 (100%) 2 votes

Мерием Узерли трябвало да си вади по спешност турски паспорт за ролята си във „Великолепният век“

Мерием Узерли, актрисата, която изигра Хюрем Султан в сериала „Великолепният век“ все още няма собствен дом. Звездата продължава да живее на хотел, заедно с новороденото си дете. На въпрос на журналисти защо не инвестира хонорара си от супер успешната поредица в жилище, Мерием Узерли отговаря уклончиво.

Мерием Узерли

Мерием Узерли

Актрисата все още не е решила къде да се установи, издават нейни близки. Както знаете, красавицата дори не е родена в Турция. Звездата се появява на бял свят в Германия и й се налага да си вади спешно турско гражданство, когато е избрана за ролята на любимката и единствената съпруга на Сюлейман Великолепни. Всъщност това е и единствената роля на Мерием Узерли.

Освен, че няма турски паспорт, червенокоската дори не владее езика на родителите си правилно, тъй като е израснала в Германия. Именно това накланя везните в нейна полза – както знаете, истинската Хюрем е украинка по произход. И продуцентите на „Великолепният век“ държали това да се разбира от акцента и говора й.

В края на третия сезон обаче Мерием Узерли напусна със скандал сериала след като обвини създателите му, че буквално карат актьорите да работят до изтощение. В последствие се оказа и че актрисата е бременна, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар