Синоптичката Никол Станкулова има нова половинка до себе си

Случайно или не, красивата синоптичка Никол Станкулова не си хвана някой обикновен младеж, а закова до себе си банкер. Това е една от най-пазените тайни в столичния хайлайф, тъй като новата двойка много внимателно подбира местата, на които се появява – пише „Уикенд”. Едно от тях е клуб „Резиденс”, който се помещава в бившето китайско посолство, в непосредствена близост до „Ялта”. Там не може да се вмъкне всеки, тъй като мястото е единственият частен клуб у нас, който привилегията да посещават имат само хората, работещи в системата на Първа инвестиционна банка.

Точно един от двамата нейни собственици – Ивайло Мутафчиев, се очертава да се сроди с Никол Станкулова. В ролята на златната рибка обаче не е банкерът, а неговия син. Банкерският наследник и синоптичката се уединяват именно в частния клуб.

[caption id="attachment_412471" align="alignleft" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова пак се присламчи до богаташки наследник[/caption]

„Връзката им е повече от сериозна и нищо чудно Никол Станкулова най-накрая да сбъдне мечтата си. А именно – да се омъжи за милионер, който да я гледа като писано яйце. Тя си е открай време меркантилна и това е най-голямата й цел. Всичките й досегашни гаджета бяха или бизнесмени или синове на бащи със състояние” – съскат срещу Никол Станкулова столичните бръмчалки.

Изданието припомня, че банкерът Ивайло Мутафчиев бе класиран в Топ 100 на най-богатите българи с благосъстояние от 95 млн. лв.