Кристиана Асенова, победителката в Големите надежди, била записана насила за кастингите

Кристиана Асенова, момичето, което спечели Големите надежди, не е искала да участва в предаването. Седмокласничката признава, че е била записана насила на кастингите от майка си, баща си и музикалния си педагог. Причината за нежеланието на младата певица да се включи в шоуто било притеснението й да пее на голяма сцена.

[caption id="attachment_412464" align="alignright" width="300"]Кристиана Асенова Кристиана Асенова[/caption]

Кристиана Асенова признава, че това й е първото участие в ТВ шоу и не била никак убедена, че ще успее да впечатли зрителите по какъвто и да е начин. Сега обаче, след победата си, седмокласничката не съжалява, че се е включила в надпреварата. В интервю за "24 часа" голямата победителка признава, че е успяла да се сприятели с всички участници в предаването и помежду им не е имало никаква конкуренция.

Наперената госпожица не крие, че макар да е само в седми клас, вече си има приятел който е с две години по-голям от нея и учи в същото училище. Кристиана Асенова разкрива още, че й се е случвало да пие сурови яйца, за да поддържа гласа си във форма. Талантливото момиче е наследило усета си към музиката от дядо си, който е свирел на народни инструменти като млад - гайда, кавал, тъпан. Родителите й обаче нямат нищо общо с музиката.