Мелани Гайдос – ето я най-странната моделка в света (Снимки)

Мелани Гайдос – ето я най-странната моделка в света (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мелани Гайдос определено е доста далеч от представите за типична манекенка

Мелани Гайдос определено заслужава приза „най-странната моделка в света“. Младата американка цял живот мечтае да стане манекенка. Външният й вид обаче е много по-различен от общоприетото схващане за визията, която трябва да притежават моделите. Мелани Гайдос страда от рядкото заболяване Ектодермална Дисплазия, което засяга косата, зъбите, ноктите, кожата, а понякога и структурата на костите.

Мелани Гайдос

Мелани Гайдос

Заради това на американката й се е наложило да се пребори с цял куп предразсъдъци и присмех, в опитите да сбъдне мечтата си. Напук на скептиците обаче момичето все пак успява. „Не искам да живея живота си по начин, по който хората ми казват“, категорична е Мелани Гайдос. И макар да признава, че се чувства леко огорчена от негативните коментари спрямо визията и фотосесиите си, американката е категорична, че няма да се откаже от намерението си да докаже, че има шанс и за жените, които не се вписват в стереотипа за манекенка.

Мел не крие, че се влюбила в позирането още в първия миг, в който застанала пред камерата. И категорично решила, че това е нещото, с което иска да се занимава. „Хората ме наричат грозна. Аз обаче не мисля за себе си по този начин“, откровена е Мелани Гайдос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мелани Гайдос – ето я най-странната моделка в света (Снимки)”

  1. Стела

    сеп. 14. 2014

    Нужно е от време на време да се разчупва стереотипът. Момичето има чудесно излъчване и е толкова естествена.

Добавете коментар