Трагедията с Валя 2 предизвика ужас у жителите на красивия Бургас!

Бургаската полиция отново е на крак заради изчезнала млада жена, която също като Валя от Бургас последва смъртта си в морето. Жената все още не е известно коя е, но е действала досущ като медицинската сестра.

Самоубийцата е изчезнала във вълните край Рибарския плаж. Тя се е спуснала от посока на Морската гара и е тръгнала към Втора буна на морския град. Младата самоубийца, която медиите кръстиха Валя 2, е прескочила ниските заграждения около пристанището и е навлязла във водата. Пазач от едно от заведенията е забелязал какво прави младата жена и й извикал да се върне. Самоубийцата не го е чула и унесена е продължила да навлиза в морето с дрехите си. Тъй като брегът е плитък, тя постепенно е навлизала надълбоко. Докато пазачът пристигне при нея, младата жена изчезнала изведнъж в морските вълни.

[caption id="attachment_412399" align="alignright" width="300"]Валя Неизвестното още момиче бе наречено Валя 2[/caption]

До момента разследващите не са определили коя е жертвата, нито причината за самоубийството. Случаят много наподобява на този на 25-годишната Валя Иванова, която също отне живота си като се удави в морето. Предполагаемата причина за самоубийството е несподелена любов. Младата и красива Валя от Бургас била влюбена в работодателя си, зъболекар, при който работела. Той обаче не отговорил така на чувствата й както на нея й се е искало. Тя е имала дружба с пътен полицай, с когото възнамерявали да сключат брак. Дори са извършвали ремонт в жилището, където е живеела медицинската сестра.

[caption id="attachment_412400" align="aligncenter" width="300"]Валя 2 е скочила в морето от това място Валя 2 е скочила в морето от това място[/caption]

По мистериозното самоубийство, второ по ред, се води разследване. До мястото на трагедията изчезналата млада жена също е пристигнала с такси. До момента са разпитани много от търговците, които имат обекти в началото на морската градина, както и таксиметровия шофьор, който я е довел до крайната точка.