Албена Денкова и Максим Стависки избягаха в Русия след като фигуристът уби човек докато шофира пиян

Албена Денкова и Максим Стависки може да се завърнат в България. За разочарование на феновете им обаче няма да е за постоянно. Световните ни шампиони по фигурно пързаляне са поканени да се включат в шоуто "Лешникотрошачката", дело на световноизвестния Руски балет на лед от Санкт Петербург.

[caption id="attachment_412401" align="alignright" width="284"]Албена Денкова и Максим Стависки Албена Денкова и Максим Стависки[/caption]

Руснаците ще представят постановката на 26 ноември тази година във Велико Търново, а един от организаторите - Петър Харалампиев, сподели, че в момента се водят преговори с Албена Денкова и Максим Стависки да се включат в шоуто като гост звезди. До момента обаче от световните ни шампиони няма отговор. Както знаете, Албена се изявява в танцовото риалити на Нова ТВ Денсинг Старс, а Максим си е в Русия, където участва в местното шоу Ледена епоха.

Дори се заговори, че се е загаджил със сценичната си партньорка Екатерина Шпиц, с която изневерява на Албена. Именно това е причината фигуристката да приеме да се включи в Денсинг старс и да се върне в България без Максим.

Ако все пак Албена Денкова и Максим Стависки решат да участват в Лешникотрошачката, това ще е първата им публична изява пред родна публика от години насам, припомнят от "24 часа".