Дарина Павлова се фука с наследниците си (Снимки)

Дарина Павлова се фука с наследниците си (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Дарина Павлова очевидно поддържа контакт и с дъщерята на Илия Павлов от първия му брак – Венцеслава

Дарина Павлова не пропусна да се изфука с децата си. Вдовицата на Илия Павлов публикува в профила си в Туитър редица снимки, на които позира заедно с вече порасналите си наследници – щерката Паола и сина Илия-Калоян. На кадрите присъства и дъщерята на Илия Павлов от първия му брак – Венцеслава, която видимо е доста близка с брат си и сестра и изглежда е в добри отношения със самата Дарина Павлова.

Дарина Павлова с децата си и Венцеслава

Дарина Павлова с децата си и Венцеслава

На друг от кадрите пък мадам Мулти е заснела Паола, която позира в доста сложна поза, демонстрирайки колко е гъвкава. Към снимката Дарина Павлова е публикувала и предупреждение към хората да не опитват това вкъщи, видяха от БЛИЦ.

Най-вероятно кадрите са направени по време на празника на по случай 51-я рожден ден на Дарина Павлова. Спряганата за половинка на Силвио Берлускони българка отбеляза празника си няколко дена по-късно от деня, в който е родена – 30 май. Тържеството се състоя в началото на юни, а вдовицата на Илия Павлов избра да бъде единствено в компанията на двете си деца и Венцеслава.

Четиримата са били в един от най-лъскавите ресторанти на Рим – Asunta Madre.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар