Жестоко: Маги Халваджиян срина победителката в „Големите надежди“!

Жестоко: Маги Халваджиян срина победителката в „Големите надежди“!
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян обиди уникално талантливата Кристиана Асенова!

14-годишната Кристияна Асенова спечели голямата награда в телевизионния формат „Големите надежди“. Невероятно талантливото момиче от Търговище разби конкуренцията с наистина уникалния си глас и заслужено грабна приза на „Големите надежди“.

Нежната Кристиана Асенова дори вече е сравнявана с голямата Лара Фабиан като я нарекоха „българската Лара Фабиан“. Самата Кристиана се представи с песни на великата певица, които изпълни с извънземна техника и точност. А журито и най-вече Любо Киров се преклони пред артистичността и духа, с които Кристиана Асенова изпълняваше всяка една своя песен.

Кристиана Асенова

Кристиана Асенова получи незаслужена обида от Маги Халваджиян

Всичко щеше да бъде прекрасно, ако обаче в самия финал на шоуто, продуцентът Маги Халваджиян не бе обидил жестоко Кристиана Асенова, пък макар и неволно. „Кристиана, ти доказа едно нещо – в този конкурс като в много други, не побеждава задължително най-талантливия или най-добрия, а побеждава най-постоянния и упорития. Ти вярваше в себе си и се бореше, затова сега си номер едно“, изстреля Маги Халваджиян, а думите му втрещиха не само публиката в залата, а и зрителите пред телевизионния екран.

В страницата на „Големите надежди“ в интернет веднага заваляха коментари на възмутени зрители, които гневно укориха Маги Халваджиян за думите му. Защото и глух би чул и разбрал, че гласът на Кристиана Асенова наистина нямаше аналог в „Големите надежди“.

Освен гордостта от победата и наградата от 30 000 лева, уникалната Кристиана Асенова получи и шанс за обучение в Академията на сър Пол Маккартни в Ливърпул, което я накара да се чувства неземно щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар