Фики Стораро разказа за любовта си с Христина Вескова! (СНИМКИ)

Фики Стораро разказа за любовта си с Христина Вескова! (СНИМКИ)
4.5 (90%) 2 votes

Фики Стораро разкри цялата истина за отношенията си с манекенката!

Синът на Тони Стораро – мускулестият Фики Стораро проговори за гаджето си Христина Вескова и разкри реалността за взаимоотношенията си с менекенката. Оказа се, че слуховете за голямата им любов не отговарят на действителността и между Фики Стораро и Христина няма нищо.

Двамата наистина са имали връзка, но тя е била отдавна и е продължила много кратко време. „Вярно е, че с Христина имахме определени взаимоотношения, но това беше през миналата зима. Срещахме се страшно кратко време, а после пътищата ни се разделиха. Знаете как е – искрите припламват, но после осъзнавате, че с човека до вас сте твърде различни и всичко приключва. В момента обаче с Христина сме в изключително добри отношения, които са чисто приятелски“, разкри Фики Стораро.

Фики Стораро

Фики Стораро и Христина са били заедно, но за кратко

За щастие на многобройните си фенки, Фики Стораро каза още, че към момента сърцето му е напълно свободно и не излиза сериозно с никое момиче. „В процес на търсене съм. Искам да открия наистина подходящото момиче за себе си и докато не се случи, няма да кажа, че съм обвързан. Мимолетните отношения за мен не са нещо сериозно“, каза Фики Стораро.

Наред с търсенето на „перфектната жена“ Фики Стораро се е заел упорито с кариерата си, която засега върви доста обещаващо. Фики Стораро се превърна в един от най-тачените изпълнители и е на път сериозно да конкурира дори славата на видния си татко Тони Стораро.

Фики Стораро и Христина имали връзка миналата зима

Фики Стораро и Христина имали връзка миналата зима

Тони Стораро е страшно доволен от този факт и пожелава на Фики Стораро тройно по-големи успехи от неговите. Както и да си намери свястно момиче, с което някой ден да създаде семейство и дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар