Диляна Попова крила цели три месеца от Асен Блатечки, че ще стават родители

Разбирайки, че е бременна, Диляна Попова решила да скрие от Асен Блатечки. Моделката не желаела детето й да стане причина за разпадането на семейството на Асен Блатечки. Това разкриха приятелки на синеоката красавица. Въпреки, че бременността на Диляна Попова не била планирана, тя мечтаела за дете. Звездата от "Стъклен дом" се страхувала, че Асен Блатечки ще поиска от нея да направи аборт и затова крила от него цели три месеца, че е бременна.

Диляна Попова била твърдо решена да роди детето си дори, независимо от решението на актьора. От самото начало моделката приела, че може би ще трябва отгледа детето си сама. Красавицата била бясна от слуховете, че е вързала Асен Блатечки с дете заради парите му. Приятелки на красавицата разкриха, че тя дори изкарва повече от любимия си. Диляна Попова има ангажименти не само в киното. Тя постоянно участва в рекламни клипове. Освен това притежава собствена модна линия.

[caption id="attachment_412304" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова скрила от Асен Блатечки, че е бременна[/caption]

Тъй като Асен Блатечки не веднъж е споделял с Диляна Попова, че държи много на съпругата си и за нищо не света не би я изоставил, тя решила, че е по-добре да скрие от него бременността си, тъй като не искала детето й да стане причината за разпадането на семейството му, пише ПИК.