Диляна Попова скрила от Асен Блатечки, че е бременна

Диляна Попова скрила от Асен Блатечки, че е бременна
4.5 (90%) 2 votes

Диляна Попова крила цели три месеца от Асен Блатечки, че ще стават родители

Разбирайки, че е бременна, Диляна Попова решила да скрие от Асен Блатечки. Моделката не желаела детето й да стане причина за разпадането на семейството на Асен Блатечки. Това разкриха приятелки на синеоката красавица. Въпреки, че бременността на Диляна Попова не била планирана, тя мечтаела за дете. Звездата от „Стъклен дом“ се страхувала, че Асен Блатечки ще поиска от нея да направи аборт и затова крила от него цели три месеца, че е бременна.

Диляна Попова била твърдо решена да роди детето си дори, независимо от решението на актьора. От самото начало моделката приела, че може би ще трябва отгледа детето си сама. Красавицата била бясна от слуховете, че е вързала Асен Блатечки с дете заради парите му. Приятелки на красавицата разкриха, че тя дори изкарва повече от любимия си. Диляна Попова има ангажименти не само в киното. Тя постоянно участва в рекламни клипове. Освен това притежава собствена модна линия.

Диляна Попова

Диляна Попова скрила от Асен Блатечки, че е бременна

Тъй като Асен Блатечки не веднъж е споделял с Диляна Попова, че държи много на съпругата си и за нищо не света не би я изоставил, тя решила, че е по-добре да скрие от него бременността си, тъй като не искала детето й да стане причината за разпадането на семейството му, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Диляна Попова скрила от Асен Блатечки, че е бременна”

  1. Име (задължително)

    юли 04. 2014

    ЩО ЗА ПЕРВЕРЗНИ СХВАЩАНИЯ ?! ТОЙ СПИ С ДРУГА ЖЕНА,КАТО И СПОДЕЛЯ КОЛКО МНОГО ДЪРЖИ НА ЖЕНА СИ…КРЪШКА РЕДОВНО,НО Е МНОГО ПРИВЪРЗАН КЪМ „СЕМЕЙСТВОТО СИ“…КЪДЕ Е ТУК СЕМЕЙСТВОТО,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ И С КАКЪВ СМИСЪЛ Е ИЗПЪЛНЕНА ТАЗИ ДУМА ?! ДЕТЕТО Е НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО И ОТДЕЛНО КАТО ОТНОШЕНИЕ,И Е ЯСНО,ЧЕ ТАМ ВРЪЗКАТА Е ДО ЖИВОТ.

Добавете коментар