Пред цяла България: Лъсва измамата в „Денсинг старс“?!

Пред цяла България: Лъсва измамата в „Денсинг старс“?!
3 (60%) 3 votes

Измамата в „Денсинг старс“ е на път да блесне пред очите на цяла България!

„Денсинг старс” има две претендентки за титлата. Това са Албена Денкова и Михаела Филева. Световната шампионка фигуристката Албена Денкова и певицата Михаела Филева ще се хвърлят в ожесточена битка, след като зрителския вот пожела това да се случи.

Шоуто „Денсинг старс“ няма да продължи друг любимец на зрителите, актьора Дарин Ангелов. Той достигна до финала. Дарин изигра твърде сложни танци в периода на провеждането на бляскаво танцувално шоу по Нова телевизия. Освен болки, лъчезарният артист получи и много удовлетворение от хвърления труд и при заучаване на необходимите за целта умения.

Денсинг старс

Броени часове остават до големия финал на „Денсинг старс“

Сега ще стане ясно кой ще стане фаворит в танцувалното риалити „Денсинг старс“. Наскоро плъзна слух, че победата в конкурса е предрешена. Като евентуален победител се спрягаше брачната половинка на известния фигурист Максим Стависки. Клюката твърдеше, че Албена Дянкова се е наговорила с продуцентите да сторят така, че зрителите да не я отсвирват на елиминациите.

Зрителите обаче не са толкова благосклонни към нея, по-скоро проявяват търпимост и съпричастност към Албена заради отношението на съпруга й към нея. Фигуристката е подложена на психически тормоз от Стависки, който в добавка й изневерява с по-млада нейна заместничка. Световният фигурист Максим Стависки не е долюбван у нас, тъй като в пияно състояние уби с джипа си млад мъж и направи инвалид момиче.

Скоро ще стане ясно дали наградата в „Денсинг старс“ е купена, или тя ще бъде присъдена на тази участничка, която наистина я заслужава и е положила доста труд, за да я заслужи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар