Димитър Рачков се хвали с очарователната си любима

Димитър Рачков качи във Фейсбук скандални снимки на своята любима Мария Игнатова. Колоритният тв водещ публикува предизвикателни фотоси на красавицата, на които прелестите й са "скрити"от оскъдно прозрачно облекло.

Димитър Рачков коментира снимката единствено с емотикон сърчице. Приятели на за тв водещия се шегуват с него, питайки го защо се хвали с фотосите след като на тях не е той, а Мария Игнатова. Други не пестят похвалите си и добрите думи по адрес на Мария Игнатова, пожелавайки много щастие на светската двойка.

[caption id="attachment_412280" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков Димитър Рачков се фука с Мария Игнатова[/caption]

Наскоро в публичното пространство тръгна мълва, че отношенията им са обтегнати и двамата са пред раздяла. Димитър Рачков поставил тежъл ултиматум на Мария Игнатова. Тв водещият заявил пред своята половинка, че ако не го дари с наследник, ще я остави. Въпреки сериозния ултиматум, който Димитър Рачков й постави, Мария Игнатова е непреклонна в решението си. Тя отказва категорично да сбъдне мечтата на любимия си.

Красавицата е на мнение, че времето й да стане майка, отдавна е отминало. Тя вече има един син от ресторантьора Петко Димитров. Само преди броени дни той стана баща за втори път.

Димитър Рачков също има дете от бившата си съпруга, но въпреки това копнее за още едно отроче от Мария Игнатова.