Бразилец си направи 10 пластични операции, за да стане азиатец

Гласувайте за статията

Бразилец си направи 10 пластични операции, за да се превърне в азиатец

Какво може да накара симпатичен, рус, синеок и добре изглеждащ бразилец да си направи 10 пластични операции, за да се превърне в азиатец? Любовта към Южна Корея и нищо друго.

25-годишния бразилец Макс, който днес се подвизава с името Ксиан от години е почитател на корейската музика, телевизия и култура. Върхът идва, когато получава покана да замине за южна Корея, където просто се влюбва в хората и страната.

Бразилец се превърна в азиатец с 10 пластични операции

Бразилец се превърна в азиатец с 10 пластични операции

Следва пълна промяна и повече от 10 пластични операции, за да заприлича на истинско корейско момче. Първи са очите, косата, брадичката, веждите се оформят и потъмняван, а резултатът е поразителен–от типичен бразилец Макс се превръща в корееца Ксиан.

Предишният Макс

Предишният Макс

Вижте още:

Всички процедури му костват повече от 3000 долара, но той не съжалява за нито една от тях. Ксиан дори се подлага на специална диета, за да постигне слабата фигура на азиатците, които толкова много обожава.

Днес е Ксиан

Днес е Ксиан

Единственото, което не харесва в себе си, поне засега е носът, но е категоричен, че и него ще оправи с няколко пластични операции. А на критиците, които го упрекват, че се меси в Божиите дела, като се преобразява по този начин, отговаря така: „Независимо от религията, която изповядвате, независимо от това дали вярвате в минали животи или не, днес имам само този живот и трябва да бъда този, който искам да бъда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар