Лъснаха скандални разкрития за министър Десислава Терзиева

Лъснаха скандални разкрития за министър Десислава Терзиева
4.33 (86.67%) 3 votes

Министър Десислава Терзиева се глези за сметка на държавната хазна

Скандални разкрития за министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева.

Оказва се, че докато Европа спира средствата по Оперативна програма „Регионално развитие”, министър Десислава Терзиева се глези с екзотично пътуване. Разбира се прищявката не е платена от джоба й, а от хазната на държавата, която всички ние редовните данъкоплатци пълним като мравчици.
Проверка на Информационна агенция „ПИК” е установила, че министър Десислава Терзиева е отлетяла за Сингапур на 31 май.
Разбира се за по-голямо удобство, строителната министърка е настанена във ВИП салона на една от най-престижните авиокомпании.

Министър Десислава Терзиева се глези за сметка на държавната хазна

Министър Десислава Терзиева се глези за сметка на държавната хазна

Докато пътувала към Сингапур на грамадните кожени кресла, които предлага първа класа, министър Десислава Терзиева решила да похапне нещичко. Тя обаче не си избрала храна от менюто на простосмъртните пасажери, а наблегнала на скъпи и изискани блюда, които се сервират в бизнес класата.
Всъщност Десислава Терзиева не е отпътувала за Сингапур, за да посети правителствено мероприятие, а просто се разходила до световен форум, на който били засегнати въпросите за водата и водните ресурси.
За капак на всичко разноските на министър Десислава Терзиева не са били заплатени от домакините на форума, а от пари от ведомството, което представлява, тоест пътуването й тежи върху държавната хазна.

десислава терзиева

Междувременно получихме това опровержение на мейла на редакцията. Приветстваме и други мнения по случая долу в коментарите!

Направена проверка сочи, че най-евтините билети до приказен Сингапур са на цена от 650 евро и то, при условие че бъдат закупени доста по-рано от датата на полета и са в икономична класа. Сами разбирате, че строителната министърка далеч не е закупила такъв билет.

Местата в бизнес класа излизат с около 30 процента по-скъпо. Очевидно този факт не е притеснил министър Десислава Терзиева, пише pik.bg. Какво от това, че парите за магистрала „Хемус” са замразени, какво от това, че Европа ни спира кранчето за милиони евро, какво от това, че магистрала „Тракия” все още не е готова?!
Очевидно най-важното за министър Десислава Терзиева е да вкуси от всички сладости на министерския пост, че току виж метлата на Орешарски помела и нея. А и нали държавата плаща за всички тези глезотии…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар