Сензацията на Евровизия Кончита Вурст и паркетният лъв Евгени Минчев си премериха брадите

Изпълнителят с брада и рокля Кончита Вурст се появи като черешката на тортата на партито на рождения ден на Евгени Минчев и му пя на ухо – пише „България днес”. Ексцентричният певец демонстрираше видимо топли отношения с паркетния лъв, а гостите се питаха кога са станали толкова опасно близки – отбелязва изданието.

За пореден път Евгени Минчев успя да направи истинска сензация, заблуждавайки всички присъстващи на събитието. В ролята на Кончита Вурст влезе роден коафьор. Приликата между двамата обаче бе поразителна. Приятелят на Евгени се справи успешно със задачата да създаде заблуда у всички гости. Той дори си общува на немски с гостите, за да е още по-успешна ролята му.

[caption id="attachment_412222" align="alignleft" width="300"]Кончита Вурст Кончита Вурст бе сензацията на партито за рождения ден на Евгени Минчев[/caption]

Единствено татуираната му ръка издаваше, че това не е истинската звезда от Евровизия. Истинската Кончита Вурст има само една малка татуировка на лявата ръка, а родният му двойник далеч повече. Самият Евгени Минчев отклоняваше въпросите на гостите дали това е истинската звезда от песенния конкурс. Дори Есил Дюран и Йорданка Христова, които бяха гости на Евгени, не се усъмниха в първия момент. Есил Дори се щракна с фалшивата Кончита Вурст.

Евгени и брадатият изпълнител си премериха брадите, но окосмяването беше в полза на рожденика, на когото обаче липсват мустаци.

 Евгени Минчев събра точно 51 гости на бляскаво парти в „Шератон” по случай 51-ия си рожден ден. Истинската сензация на купона беше именно фалшивата Кончита Вурст, чиято истинска самоличност така и си остана в тайна.