Убиецът на Паоло пребил дете преди време

Излязоха наяве разтърсващи разкрития за шофьора, убил малкия Паоло.

Оказва се, че бизнесменът Георги Сапунджиев, който прегази 4-годишния Паоло е безскрупулен на пътя и не жали нищо и никого. Съседка на Сапунджиев от Змейово разказва, че преди време имала скандал с него. Макар, че вината била изцяло на бизнесмена, в крайна сметка го отнесъл друг човек. Въпросната дама разкри в ефира на Нова тв, че преди време убиецът на Паоло се е занимавал с партийна агитация.

[caption id="attachment_412208" align="alignright" width="300"]Убиецът на Паоло пребил дете преди време Убиецът на Паоло пребил дете преди време[/caption]

Очевидка на жестоката трагедия е категорична, че ако това се бе случило с нейното дете, щяла да отреже главата на Георги Сапунджиев с ножа. Това, което направило впечатление е, че малко след трагичния инцидент, който отне живота на 4-годишния Паоло, бизнесменът бил изведен от местопроизшествието с охрана. Хората разказват, че джипът на Сапундзжиев влачил малкия Паоло в разстояние на метър и половина, без дори да го усети. Те са категорични, че твърденията на бизнесмена, че е правил само маневра, са пълна глупост.

Градоначалникът на Стара Загора - Живко Тодоров смята, че ако обществото не промени съзнанието си и не започнем да спазваме законите, нещата няма да се променят. Директорката на учебното заведение, до което се случи трагичния инцидент подчерта, че неведнъж е правила забележки на родителите, които навлизали в пешеходната зона с автомобилите си, но думите й остават нечути. В Стара Загора вече са събрани повече от 8 хиляди подписа в подкрепа на искането да бъде забранен изцяло достъпът на автомобили в пешеходната зона, пише pik.bg.

Съселяни на убиеца на Паоло – георги Сапунджиев от Змейово го определят като изключително злобен и отмъстителен човек. Те разкриват, че преди години Сапунджиев е пребил дете. Изненадващо как част от съседите на бизнесмена пък го описват като изключително добър, отзивчив и услужлив човек. Убиецът на малкия Паоло, ще бъде преместен днес от лечебното заведение в ареста, пише Блиц като се позовава на информация на bTV.