Финалът на Фамилията белязан от абсурден гаф

Финалът на Фамилията белязан от абсурден гаф
5 (100%) 1 vote

Финалът на Фамилията разочарова феновете с нелеп гаф

Финалът на Фамилията беше сред най-чаканите от феновете. За съжаление на продуцентите му обаче дългоочакваният край на поредицата беше белязан от нелеп гаф, който разочарова зрителите. Става въпрос за сценката със смъртта на журналиста Стефан Марков, изигран от Асен Блатечки.

Финалът на Фамилията беше белязан от гаф

Финалът на Фамилията беше белязан от гаф

Именно в най-драматичният момент от трите сезона, продуцентите бяха допуснали страхотна недомислица. Както знаете, журналистът Марков беше застрелян в гръб от снайперист по поръчка на главата на фамилията, изигран от Стефан Данаилов. Докато Марков пада на земята заради раната обаче се забялзва една малка подробност. А именно, че сакото му е напълно здраво. Въпреки, че преди секунди куршумът е минал през него.

Естествено, гафът беше моментално забелязан както от зрителите, така и от медийни лица, видяха от БЛИЦ. Журналистът Георги Стоянов коментира, че подобни излагации са в състояние да го откажат да гледа български продукции. Някои дори използваха гафа, за да си правят шеги на гърба на сериала и смъртта на Марков. „Сигурно е умрял от уплах от изстрела. Или пък от смях“, хилят се форумци.

„Финалът на Фамилията не ми хареса, това със сакото и снайпериста беше глупаво“, недоволстват зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Финалът на Фамилията белязан от абсурден гаф”

  1. Daniela Diulgerova

    юни 04. 2014

    айде сега недоволни 😉 …..това е нано куршум бе хора, затова няма дупка в сакото на Марков!

Добавете коментар