Георги Първанов е продавал българско гражданство?

Георги Първанов и Ангел Марин
1

Георги Първанов дал българско гражданство на наркобоса Будимир Куйович срещу 25 хиляди евро

Георги Първанов е продавал българско гражданство! Скандалното обвинение идва от Игнат Раденков, един от героите на социалистическия труд, който не пести критиките си и към най-високопоставените представители на властта.

Георги Първанов и Ангел Марин
Георги Първанов и Ангел Марин

Този път на мушката му попадна именно бившия държавен глава. Според Раденков Георги Първанов е използвал заемания от него президентски пост, за да раздава българско гражданство, естествено срещу съответното заплащане. В интервю за вестник ‘Шоу“ Раденков в прав текст обвинява настоящия лидер на АБВ, че се е възползвал от поста си и заедно с вицепрезидента си Ангел Марин са осигурявали български паспорти на криминално проявени лица.

Един от тях е наркобосът Будимир Куйович. Раденков твърди, че мафиотът е станал български гражданин срещу сумата от 25 хиляди евро. Преведени естествено на сметки, с които разполага Георги Първанов.

Раденков се гневи, че след като два мандата се е възползлва да облагодетелства собствените си интереси, Георги Първанов отново се опитва да се намести във властта, предават от БЛИЦ.

1 коментар
  1. Гоце фон Кенеф казва

    И?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.