Ивена мъти водата на Преслава

Ивена мъти водата на Преслава
3 (60%) 1 vote
Преслава съска срещу колежката си Ивена

Тръгнаха слухове, че Преслава има конкуренция на любовния фронт в лицето на колежката си Ивена.
„С Жоро Бирмата сме само приятели и всякакви информации за него повече между нас са пълни измислици” – побърза да се презастрахова Ивена. „Много близка приятелка съм с неговата майка Лидия Станоева, с която се познаваме от много време. И покрай нея се познавам и със сина й” – заоправдава се Ивена, но това едва ли ще успокои Преслава, на която никак не й е приятно от това слухове, че Бирмата й изневерява, да циркулират в общественото пространство.

Ивена Преслава

Ивена VS Преслава

Изявлението си Ивена направи пред изданието „България днес”, за да опровергае слуховете, че има напрежение между нея и колежката й Преслава, която е актуалната половинка на Жоро Бирмата. Изпълнителката призна, че е само семейна приятелка на фамилията и всичко друго е свободна интерпретация по темата.
Случаят с Преслава не е единственият, в който Ивена създава напрежение с колежка. Другият слух, който певицата разби, е за вражда между нея и Емануела. „Казах, че е луда глава, а не че главата не я слуша – това са различни неща” – пояснява Ивена.
Че умее да забърква скандали, умее ги… Все още очакваме обаче удара на Преслава. Доколкото познаваме нрава й, тя няма да й остане длъжна. Макар че в публичното пространство в последните дни се появиха слухове, че самата тя кръшка на Бирмата. Истината обаче може да лъсне скоро…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар