Сензация: Откриха нещо феноменално на Марс! (ВИДЕО)

Сензация: Откриха нещо феноменално на Марс! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Не е за вярване, че учените откриха точно това на Марс!

Червената планета Марс показа, че все още не са разгадани всички символи и предмети, открити на нейната повърхност. Нова загадка шокира нейните изследователи. На планетата Марс учените откриха дървен кръст. Това е попаднало в полезрението на машината, която ходи по повърхността на планетата Марс, изстреляна от НАСА. Марсоходът, един от машините на НАСА е попаднал на това причудливо нещо случайно. От Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство /НАСА/ отказаха да дадат каквито и да са коментари.

Преди това на Марс също са открити различни причудливи останки. Едни от тях са човешки кости и череп, гущер, както и други обекти. Но и за тях НАСА продължава да пази пълно мълчание. Бяха публикувани само снимки, които напомнят на немските каски на войниците, които са участвали във Втората световна война.

Марс

Дървен кръст бе открит на планетата Марс!

Но от НАСА потвърдиха, че възнамеряват да изпратят доброволци, за да живеят на червената планета Марс. Сред кандидатите да се преселят там има записани и двама българи. Едната е 30-годишна пловдивчанка. Тя се казва Надя и е психолог по образование. Другият българин се казва Божидар. 40-годишният мъж е от София и по професия е капитан на граждански самолет. Американската агенция за космически изследвания потвърди, че ще изпрати първите одобрени мераклии на планетата Марс след 11-т години или през 2025 година.

Холандския вариант на „Биг Брадър” е заявил желанието си да снима и излъчи извършването на подбор сред 705 кандидати за еднопосочен билет до червената планета Марс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сензация: Откриха нещо феноменално на Марс! (ВИДЕО)”

  1. Neli Ivanova

    юни 05. 2014

    ТОВА Е ИСТИСКАТА ВЯРА !!

Добавете коментар